Tallers, activitats i xerrades

>Per a adults

    


>Per a alumnes


>Per a docents

 


>Per a sèniors


>Educació mediàtica

Les noves tecnologies, d’una banda, han contribuït al progrés social amb noves possibilitats informatives i comunicatives. Però, de l’altra, també han tingut efectes negatius, especialment devastadors en els menors: relacions destruïdes, vides angoixades, necessitats creades, falses urgències i esclavituds vàries. La societat no coneix encara les claus de de l’entorn digital ni sap com aplicar-hi els valors vigents. 

>Serveis

Oferim tallers, xerrades, cursos, microcursos i formacions a mida per tal de promoure l’educació digital i l’educació en valors, tant de persones individuals com de col·lectius. Intentem crear en els usuaris uns hàbits saludables, conscients, útils i consistents en relació a les tecnologies treballant els valors subjacents. 

>Destinataris

A TIC ACTIVA el que més ens agrada és dirigir-nos als fills a través dels pares i per això el nostre lloc de reunió preferit és l’escola. Des de la nostra vocació, afrontem aquest repte des d’un punt de vista educatiu, més que tecnològic. Ens dirigim a escoles, instituts, AMPA, empreses, famílies, grups de pares i mares i altres col·lectius implicats en l’educació dels infants.

>Continguts i formats flexibles i adaptables

Les activitats de formació són a mida de l’interessat. Poden adquirir qualsevol forma (reunió, xerrada, col·loqui, taller…), durada (una sessió, algunes sessions, un microcurs…) i adaptar-se a qualsevol grup (alumnes, pares i mares, famílies, professors…) i context (escola, institut, associació, entitat, empresa…). S’ofereixen presencialment i a distància. 

>Voluntariat

Formes part d’un col·lectiu amb necessitats d’educació digital o mediàtica? No tens a disposició els recursos necessaris? Contacta amb TIC ACTIVA!